Ik geef maandelijks:
Gegevens
Betaling

1Afschrijving gebeurt volgens de nieuwe Europese SEPA richtlijnen. Je ontvangt van Mama Cash een bevestiging. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met je bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Steun Mama Cash

Wil je een pingpong-actie organiseren voor Mama Cash en kans maken op een weekend in Hotel New York in Rotterdam? Word dan donateur en ontvang een gratis Mama Cash pingpong-pakket. Organiseer een pingpong-actie thuis, op kantoor, je sport- of studentenvereniging, en zamel daarmee geld in voor Mama Cash. Door bijvoorbeeld elke deelnemer een bijdrage te vragen of jezelf te laten sponsoren.

De pingpongtafel staat symbool voor tafels waar beleid wordt ontwikkeld, besluiten vallen, en interactie is. Iedereen moet invloed kunnen hebben op besluitvorming. Daarom steunt Mama Cash wereldwijd vrouwen en meiden die lobbyen voor meer invloed, macht en slagkracht... Smash Patriarchy!

Het pakket bestaat o.a. uit: 2 batjes, 3 balletjes, een opschroefbaar netje, een poster, stickers, zweetbandjes en zonnekleppen.

×